Vardagsrutiner 💛

Jag har som sagt varit sjukskriven i 4 veckor nu efter en bukplastik. & det har varit blandade känslor under tiden, har inte haft ont eller så. Men innan sjukskrivningen träna jag 5 dagar i veckan & gick ca 25000 steg om dagen! Så är väldigt aktiv av mig, älskar det och jag mår bra av det!

Men nu har jag inte fått träna på 4 veckor och får inte träna på 2-4 veckor till. Men jag imorgon är jag tillbaka till jobbet ibland vilket känns så otroligt skönt! Jag får komma tillbaka till mina vardagsrutiner & även vardagsmotionen! Älskar det! Skulle upp tidigt & åka till min gamla lägenhet & släppa in en snickare idag, körde igång min morgonrutin direkt genom att gå till tågstationen, tar ca 30-40 min, istället för att ta en stadsbuss. Har ni den möjligheten att gå istället för att ta buss så rekommenderar jag er det! Bra vardagsmotion & super för din energi!! Ger så mycket för självkänslan också 😍


Var orolig för att jag inte skulle komma tillbaka till mina aktiva rutiner, då det enkelt blir att man backar tillbaka några steg när man kommit ur dom! Men jag visste hela tiden att jag skulle tillbaka denna gången! Vet ni så härligt det är att ha den tron på sig sig själv! Aldrig haft de innan! Snacka om att jag har växt på så många plan💛 Känns så bra!

Bukplastiken är värt att jag får pausa lite! Helt klart💛

Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer