Stegmedsteph - Utmaning

Igår så började jag & 3 vänner en utmaning med att gå 1 miljon steg innan andra advent! Så det är ungefär 84 dagar till målet idag och det fixar vi garanterat! Tycker att det är kul med utmaningar, det ökar motivationen😃

Ni får gärna hänga på #stegmedsteph 👊🏻Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer

joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,
Vilken bra utmaning, passande dag också när vi har måndag i alm, 👍.. Allt fler behöver tänka på sin hälsa i synnerhet och "vardagsmotion" i allmänhet ty dessa kommer oftast ändå inte iväg til ngt gym ell motions anläggning så att öka på den vardagliga motionen är ett väldigt bra incitament vilket i förlängningen kan leda till ändrad livsstil, 😉..
Pers så har träning och hälsa varit en stor del av mitt liv, här har jag gjort medvetna val så en aktiv livsstil råder sedan att se alla fördelar härom ger bara bekräftelse på att man gjort rätt, utöver det så tycker jag det är roligt vilket skapar och höjer motivationen. Att ex. sätta på mig cykelstället och ta ut springaren min en tid vacker morgon är underbart och jag trivs så bra där ute i vår natur, 🤗..
Nu blev det ett ngt längre inlägg men, men brinner ju för hälsa och allt som har m fys aktivitet att göra, det är livet för mig så att säga. Arb ju en del som pt också, (gjorde min utb på Personal trainer school).
Hoppas fler anammar din utmaning, bra och effektivare när man har delmål och mål, 👌.. Tack för att du tittade in hos mig också, 😇.. Hoppas du får en forts bra dag och v och lycka till m stegen, 😉..
nouw.com/joakimramqvisthallin
Stephanies2punkt0
Stephanies2punkt0,
Hej 😃
Ja man hör ju ofta att man börjar på måndag, haha .. Ja det håller jag verkligen med om, det är viktigt att man tänker på sin hälsa, att man rör på sig och tänker lite på vad man stoppar i sig om dagarna. Jag själv har en bakgrund där jag tyvärr vet innebörden med att inte ta hand om sin kropp, har vägt 116 kg som mest. Men jag tog tag i det och har nu gått ner 58 kg. Så glad att jag tänker på att jag förändrat min livsstil till. Mår så mycket bättre när jag är aktiv och rör på mig. Tränar 5 dagar i veckan och promenerar mycket. Vill stötta och hjälpa andra nu så denna utmaningen är ett steg på vägen! Man kan ju träna mycket hemma utan någon kostnad eller tid att ta sig någonstans eller framförallt gå ut och gå!

Vad kul att du jobbar som PT! jag har bestämt mig för att läsa till kostrådgivare så småningom 😊

Det hoppas jag också att dom gör! 😃 Detsamma till dig 😃
nouw.com/stephanies2punkt0
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,
Oj, vilken resa, fr 150 kg ned till 60,grymt bra, 👍.. Jo, vi får hoppas att vår livstil och utmaningar smittar av sig till behövande men där det oftast brister är motivation till livsstils förändring, det är av vikt att personerna ser vinsterna i det de gör, 👍☝️👌.. Ha en forts trevlig dag, 😊..
nouw.com/joakimramqvisthallin