Salted caramel cookies❄️

Ingredienser
- 3 DL Havregryn
- 40 G Margarin Mat & Bak
- 1 DL Vaniljkvarg 0.2%
- 2 DL sötströ
- 1 TSK Flingsalt
- 1 tsk Bakpulver
- 30 G proteinella Salted Caramel @healthyco
- 50 G Dessert topping toffee caramel @healthyco
Gör såhär:
Starta ugnen på 200 grader
Smält smöret och mixa havregryn till mjök
Lägg havremjölet i en bunke och tillsätt alla torra ingredienser, sötströ, bakpulver, flingsalt
Tillsätt Proteinellan och Dessert topping: toffee caramel och blanda.
Tillsätt smöret och låt stå allt stå en stund för att svälla, och sen i med vaniljkvargen.
Lägg på en plåt med bakplåtspapper och kavla ut degen, tjockleken på det ska vara ca 1 cm.
In i mitten av ugnen i ca 15 min - kolla till dom ibland. De ska få en fin gyllene färg.
Ta sedan ut dom och dela en gång på mitten, sedan skär du dom i längder. Låt stå och svalna ett tag. Goda som dom är, vill man njuta lite extra kan man ta lite vit proteinella på :D
Hoppas de smakar!

Kram Stephanies2.0