Salted caramel cookies❄️

Ingredienser

  • 3 DL Havregryn
  • 40 G Margarin Mat & Bak
  • 1 DL Vaniljkvarg 0.2%
  • 2 DL sötströ
  • 1 TSK Flingsalt
  • 1 tsk Bakpulver
  • 30 G proteinella Salted Caramel @healthyco
  • 50 G Dessert topping toffee caramel @healthyco

Gör såhär:

Starta ugnen på 200 grader

Smält smöret och mixa havregryn till mjök

Lägg havremjölet i en bunke och tillsätt alla torra ingredienser, sötströ, bakpulver, flingsalt

Tillsätt Proteinellan och Dessert topping: toffee caramel och blanda.

Tillsätt smöret och låt stå allt stå en stund för att svälla, och sen i med vaniljkvargen.

Lägg på en plåt med bakplåtspapper och kavla ut degen, tjockleken på det ska vara ca 1 cm.

In i mitten av ugnen i ca 15 min - kolla till dom ibland. De ska få en fin gyllene färg.

Ta sedan ut dom och dela en gång på mitten, sedan skär du dom i längder. Låt stå och svalna ett tag. Goda som dom är, vill man njuta lite extra kan man ta lite vit proteinella på :D


Hoppas de smakar!

Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer