Mål och kostrådgivning!

Här är min form efter julen!


Något + på vågen kanske men de försvann snabbt efter ca en vecka tillbaka i mina vardagsrutiner :) Kroppen har ätit mat som jag inte brukar då jag brukar vara rätt noga med vad jag äter och vad maten faktiskt gör för kroppen - balans av alla näringsämne=ett bra mående för mig! :)

Nu vidare mot mina mål:

- Bygga en starkare kropp

- Utmana mig själv

- Göra saker som får mig att må bra!

Gjort ett eget kostschema och träningsschema till mig. Jag är inne på 2e veckan och har gått ner ca 1.5 kg om vi ska nämna några siffror, inte mitt fokus, men jag märker skillnad på min mage, den är inte lika svullen och känslig som för en vecka sedan vilket känns helt underbart! Känner mig piggare och mer fokuserad. Detta får jag av ett kostschema som ger mig god balanserad och HÅLLBARHET. Har som mål att träna mycket styrka nu under våren. Har äntligen kunnat köra styrkeövningar för magen igen efter bukplastiken och skulle väl säga att jag är i princip helt återhämtad efter operationen nu. Har innan svullnat upp på magen under eftermiddagen men det gör jag inte längre, så skönt! :)

Har även startat med kostschema och coachning nu , redan många igång och många som startar kommande veckor, har 50% på priset just nu så ett tips är att passa på och skicka DM vid intresse :)

Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer