Kostrådgivare & PT kurs!!

Jag kommer att plugga till kostrådgivare & personlig tränare! Känns helt overkligt att jag äntligen har tagit tag i något som jag länge drömt om. Kostrådgivare har jag tänkt på väldigt länge, då jag brinner för att hjälpa andra med sin livsstilsförändring, med min egna erfarenhet så känns det som ett "kall" för mig att ta vara på den och verkligen stötta andra som kämpar med om de så är viktnedgång, bygga muskler eller om man behöver gå upp i vikt. Allt är så individuellt och alla människor & kroppar funkar olika. Det viktigaste för mig är inte utsidan, utan det är hur vi mår både psykiskt och fysiskt. Det vill säga att det för mig inte kommer vara fokus att gå ner allt på 4 veckor utan att hjälpa andra att bygga upp något långsiktigt och hållbart! Det är ens hälsa det handlar om och hälsa för mig är en balans i kroppen & när man mår bra och trivs med sig själv. Så det ska bli intressant att nu få utbildning & kunskap som gör att jag blir mer insatt och ihop med min egna erfarenhet känns det som att jag faktiskt kan sätta mig in i hur det faktiskt är, det är tufft men med rätt vilja & rätt verktyg så går det!


kostrådgivare Kursen jag kommer att läsa är 100% distans och jag kommer att fortsätta arbeta på förskolan under tiden.


& så till PT-kursen! Det är en sak jag ALDRIG i min vildaste fantasi hade kunnat tro att jag skulle göra för 3 och ett halvt år sedan! Men jag har verkligen kommit in i träningen och jag vet hur mycket bättre man mår av att röra på sig och vara aktiv. Man får så mycket energi av att träna och även självkänsla när man utvecklas. Jag älskar utmaningar och denna kursen är att ta mig ut ur min comfort zone och köra på! Gymmar ca 5 dagar i veckan, framförallt styrketräning men även löpning. Men styrketräningen har gjort mycket positivt med min kropp och mitt välmående, något som jag brinner för. Så det ska bli kul att ta detta till en ny nivå och arbeta som PT i framtiden.


Som det ser ut nu så kommer jag i framtiden att börja med att fokusera på online coachning. Har redan många som skrivit till mig som är intresserade vilket motiverar mig ännu mer!


Så tro på er själva! Vill ni något så KÄMPA för det! Det är aldrig för sent <3

Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer