Kesobröd💛


Kesobröd med pumpa/solros & linfrö🌟⁣
⁣⁣
2 ägg⁣⁣
160 gram havregryn⁣⁣
500 gram keso⁣⁣
Ca 1 dl Solrosfrön⁣⁣
Ca 1 dl pumpafrön⁣
1/2 dl linfrön ⁣
1 msk bakpulver ⁣⁣

⁣⁣
⁣⁣
Sätt på ugnen på 200 grader. Mixa havregryn till mjöl, blanda med äggen och bakpulvret. Lägg sedan till keso, brukar ta lite i taget. Sen i med solros, pumpa och linfröna😃 Forma med händerna och lägg de på en plåt, alternativt en form till bröd. ⁣⁣
Sätt in i ugnen i ca 30 - 40 min. Tills det blir fin färg. Lät den stå på eftervärmen i ugnen sen. ⁣⁣

Kram Stephanies2.0

  • RECEPT

Gillar

Kommentarer