December

Svårt att förstå att det är slutet av december nu och att det snart är ett nytt år! Även om delar av detta året har gått extremt långsamt och att det har varit ett väldigt speciellt år, som man läser överallt och är ganska trött på att påminnas om det, men det är ju så det är och har varit. Tycker att det är viktigt att vi pratar om detta då det är viktigt att man faktiskt får få ut sina känslor och tankar.


Att leva under en pandemi på detta sätt trodde jag nog aldrig att jag skulle göra, det är inget som man tänker på och nu märker man hur mycket man faktiskt tar för givet när allt är "normalt". Bara som att sitta på en restaurang, bio, gå på shoppingcentrum. Träffa sina nära och kära, krama om dom man vill osv. Detta är något jag inte kommer att ta förgivet fler gånger och uppskatta mycket mer!

Nu hoppas jag innerligt att 2021 kommer att bli bättre och att det går åt det ljusare hållet. Jag kommer iallafall att bli färdig utbildad kostrådgivare och PT, starta online firma och har en liten plan på att dra igång en sak som jag inte nämnt innan men som jag kommer att avslöja nästa år!


Ta hand om er <3

Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer