Bukplastik💛

Godmorgon! 💛
Varit vaken sedan va 05.30 när min sambo åkte hemifrån.

Jag gjorde en bukplastik för snart 4 veckor sedan efter min stora viktnedgång på -58 kg! All min hud drog tillbaka sig bra på hela kroppen, vilket jag är så tacksam för, förutom på magen, hade så mycket häng på den som orsakade eksem & skav. Det var inte så farligt mycket för att ha varit så stor med tillräckligt med hud för att det skulle ge mig problem! Trodde att de skulle ge med sig efter all träning. 5 dagar i veckan ca i typ över 2 år. Men till slut så bestämde jag mig för att göra en bukplastik, & är så nöjd med beslutet nu :)

Gjorde det på Aleris plastikkirurgi i Malmö den 24/8, har inte fått några komplikationer och inte gjort alls så ont som jag trodde! ☺️ Skönt att slippa skavet & huden! & många kanske har åsikter om det men jag skäms inte! Med tanke på hur hårt jag kämpat de sista tre åren med träning & allt 😃 Man ska göra det som man själv vill och så viktigt att investera i sitt egna välmående!

Men ska bli så skönt att komma tillbaka till rutiner nästa vecka när jag börjar jobba igen 😍 & längtar tills min träning kommer igång ! Då kommer det komma massa träningsvideos & upplägg här 😍💪🏻


Ha en fin fredag underbara ni💛

Kram Stephanies2.0

Gillar

Kommentarer

QueenGniztra
QueenGniztra,
Magnoliadreams
Magnoliadreams,

Wow vad duktig du är och vilken inspirationskälla!! Heja dig!

nouw.com/magnoliadreams